Olet täällä

niin & näin Helsingin kirjamessuilla

niin & näin pitää myyntipöytää (osasto 6k61) Helsingin kirjamessuilla torstaista sunnuntaihin 26.–29.10. Lehti järjestää sunnuntaina myös keskustelun aiheella ”Joutilaisuuden vaarat”.

 

Toimitus päivystää myyntipöydän takana Helsingin kirjamessujen alusta loppuun kaikkina aukiolotunteina. Tule tapaamaan niin & näin -väkeä, katsastamaan syksyn kirjauutuudet ja kestosuosikit tai tilaamaan lehti mojovin kylkiäisin. Kaikki tuotteet messutarjouksin!

 

Lehti järjestää messusunnuntaina 29.10 myös keskusteluohjelmaa otsikolla ”Joutilaisuuden vaarat” Kruununhaka-lavalla klo 17.00–17.30.

 

Miksi joutilaisuutta vieroksutaan? Miten työteliäisyyden ihanne ja suorittamisen eetos valtaavat yhä uusia elämänpiirejä? Voiko joutenolo osoittautua paheen sijasta hyveeksi? Joutilaisuuden ja sen vastustamisen historiaan ja polttavimpiin aikalaiskysymyksiin pureutuvat tutkijatohtori Mona Mannevuo sekä kääntäjä, FT Tommi Kakko.

 

Keskustelu pohjautuu niin & näin -kirjasarjassa julkaistuun Brian O’Connorin teokseen Joutilaisuus: Essee filosofiasta, ja sen juontaa niin & näin -lehden päätoimittaja Jaakko Belt.

Jaa tämä