Olet täällä

Matildan ja Taavetin seikkailut tieteen maailmassa

Matildan ja Taavetin seikkailut tieteen maailmassa

Ihastusten ja inhokkien joukossa kohdataan samalla jotain uutta: matematiikan ja tieteen kysymykset heräävät eloon. Kysymykset pulpahtavat esiin yhtä hyvin pienissä arjen askareissa kuin avaruuden mittakaavassa. Romaani on suunnattu 9–13-vuotiaille. Se johdattaa pohtimaan luovalla tavalla matematiikkaa ja tieteitä. Pienoisromaania käytetään yhdessä Filosofoidaan matematiikasta ja luonnontieteistä -opettajan aineiston kanssa. Kirjat antavat valmiuksia aktiiviseen ja tutkivaan oppimiseen.

Tutustu kirjan näytesivuihin tästä (PDF).

8 € (kestotilaajille –25 %)

Pakettitarjouksena kaksi oppilaiden kirjaa Matildan ja Taavetin seikkailut tieteen maailmassa & Matildan ja Taavetin matemaattiset seikkailut + opettajan opas Filosofoidaan matematiikasta ja luonnontieteistä yhteensä 30 € [tilaa verkkokaupasta].

Pakettitarjous ryhmille

– 10 kpl 60 €

– 20 kpl 110 €

Pakettiin kuuluu kaupan päälle opettajan opas Filosofoidaan matematiikasta ja luonnontieteistä. Isommissa tilauksissa tai muissa kyselyissä ota yhteyttä meihin niin neuvottelemme sopivan tarjouksen.

Pakettitilaukset suoraan (ei verkkokaupan kautta) Ota yhteyttä -linkistä tai s-postilla tilaukset@netn.fi tai puhelimella 040 721 4891. 

Ajattelutaidot Käännökset

Jaa tämä