Olet täällä

Tietoa verkkokaupasta

niin & näin -kirjat ja niin & näin -lehden irtonumerot myydään osoitteessa kauppa.netn.fi. Katso niiden osalta tarkemmat myyntiehdot täältä.

Kestotilaukset myydään edelleen netn.fi-sivuston oman verkkokaupan kautta. Alla olevat tiedot koskevat sitä.

 

Kaikki verkkokaupan tilaukset tallennetaan. Saatuja tietoja käytetään vain tilausten hoidossa, laskutuksessa ja perinnässä sekä enintään kaksi kertaa vuodessa Eurooppalaisen filosofian seura ry.:n esitteiden postittamisessa.

Tilaus käsitellään tavallisesti 1–3 päivän kuluessa, mutta esimerkiksi loma-aikaan toimitus voi kestää pidempään.

niin & näin -verkkokaupassa voi maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksutoiminnoilla (Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, LähiTapiola Pankki) sekä Neocard-, Mastercard, Visa-, Visa Electron -korteilla. (Ks. tarkemmin verkkokaupan käyttämän Checkout-palvelun maksuehdoista kohdat "Maksu pankkipainikkeilla" ja "Maksut luottokorteilla".)

Tuotteet toimitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen kirjeessä tai tarvittaessa postipakettina lähimpään postitoimistoon.

 

Kestotilaaja-alennus

niin & näin -lehden kestotilaajat saavat tuntuvan alennuksen niistä verkkokaupasta myytävistä kirjoista, jotka eivät ole jonkin meneillään olevan alennuskampanjan piirissä. Alennus on 20 % verkkokauppaan merkitystä myyntihinnasta.

Kestotilaajat saavat kauppa.netn.fi-verkkokaupan kassalla alennuksen ostoksistaan koodilla KESTOALE.

 

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Eurooppalaisen filosofian seura ry
Y-tunnus: 1052346-2
PL 730, 33101 TAMPERE

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jukka Kangasniemi
email: jukka.m.kangasniemi[at]gmail.com
puhelin: 040 721 4891

Rekisterin nimi

niin & näin -asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: henkilön etu- ja sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhlinnumero, tiedot käsitellyistä tilauksista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä ja/tai asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa. Tietoja päivitetään asiakkaan ilmoituksen mukaan.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteri on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Tietojen luovus ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.