Lehti

Tietoa lehden verkkokaupasta ja tilauksesta

niin & näin -kirjat ja niin & näin -lehden irtonumerot myydään osoitteessa kauppa.netn.fi. Katso niiden osalta tarkemmat myyntiehdot täältä.

Kesto- ja määräaikaistilaukset myydään edelleen netn.fi-sivuston oman verkkokaupan kautta. Alla olevat tiedot koskevat sitä.

Kaikki verkkokaupan tilaukset tallennetaan. Tietosuojaselosteesta voi lukea lisää tilaajatietojen käytöstä ja tallentamisesta.

Tilaus käsitellään tavallisesti 1–3 päivän kuluessa, mutta esimerkiksi loma-aikaan toimitus voi kestää pidempään.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, MobilePay, Collector lasku- ja osamaksutavat. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Collector-laskun laskutuslisä on 3,80 €.

Tuotteet toimitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen kirjeessä tai tarvittaessa postipakettina lähimpään postitoimistoon.

Kestotilaaja-alennus

niin & näin -lehden kestotilaajat saavat tuntuvan alennuksen niistä verkkokaupasta myytävistä kirjoista, jotka eivät ole jonkin meneillään olevan alennuskampanjan piirissä. Alennus on 25 % verkkokauppaan merkitystä myyntihinnasta.

Kestotilaajat saavat kauppa.netn.fi-verkkokaupan kassalla alennuksen ostoksistaan koodilla KESTOALE.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.